2009. december 1., kedd

Borszakértő chef

A múlt héten alapfokú borszakértő tanfolyamon vettem részt a brit WSET-nél. Kellemesen telt a három nap. Sok mindent megtudtunk a szőlészetről és borkészítésről, a magyar borvidékekről, szőlőfajtákról és a borkóstolás szabályairól. Izgalmas három nap volt, remek társaság körében. Háladás apropóján hazalátogattam kis Csibészemhez, akinek szeretete mindig teljesen levesz a lábamról! Már előre örülök, hogy Karácsony környékén milyen sokat láthatom!
Vasárnap édesanyám születésnapja végett remek ebédet főztem, kipróbálhattam sok izgalmas, de nem hétköznapi receptem, melynek megvalósítása csak egy ünnepi alkalomra várt. Készült fehérboros zellerkrémleves, kecskesajttal kakukkfűvel töltött csirkemell és bacardi krémes máktorta. Egytől egyik finom falatok, mindenki megelégedésére! :) A bacardi krém Csibész fantáziáját is megmozgatta!

Nincsenek megjegyzések: