Ma nagy izgalmak között szedtem ki a készterméket a hütőből és örömömre a kulináris attrakció sikerült! A massza rendesen összeállt és kiválóan kukacosítható!!!! Már csak egy kupac tejszínhab és nagyim rumos meggye hiányzott róla, ami mázlimra épp készenállt a hütő alsó rekeszében a nagy pillanatra várva! Ínyenceket megszégyenítő módon helyeztem a díszruhába öltöztetett gesztenyepürékupacot ízlelőbimbóimra és igen!, ez az íz tényleg szignifikánsan különbözik a boltban kapható tömbösített változattól, ami valójában babból készül és csak gesztenyearomával van felturbósítva. Mindenkinek ajánlom a házi gesztenyepüré készítését bármily macerás is, mert megéri és Ti is megtudhatjátok milyen íze is van valójában a gezstenyepürének!!!
A héten Csibész is gurmandia országában járt! Megkaptuk első szarvasgomba edzéscsomagunkat. A téli szarvasgomba mondhatni elég markáns illatanyaggal rendelkezik! Talán a retek és a cipőkrém illatanyagának házasításával tudnám leírni. Csibész beleszippantott a doboz gombába, hátrahőkölt és bemenekült az ágy alá...Lehet, hogy a gombász tagtársaknak lesz igaza és Csibész alkalmatlan a gombászatra?! Nem baj, kitartás!!!! Holnaptől a szoktatás időszaka következik!
1 megjegyzés:
sok sikert Csibésznek :)
Megjegyzés küldése